Top

Nagyobb cégek a városban

asa-logo
Az FCC cégcsoport a legnagyobb privát hulladékkezelők egyike több európai országban és Magyarországon is. A vállalatcsoport hazai érdekeltségeinek irányítása a gyáli központi telephelyről történik. Cégünk mindig nagy figyelmet fordított a környezet védelmére – közvetlenül hulladékgazdálkodási tevékenysége során és a tevékenységéhez kapcsolódó területeken közvetetten is: minden egyes tevékenységünk során a jogszabályi előírásokat szem előtt tartva környezetvédelmileg és gazdaságilag is optimális megoldásokra törekszünk.

Cégünk, az FCC Magyarország Kft., korábbi nevén .A.S.A. 1999 óta “gyáli lakos”, és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás, szolgáltatás elvégzése mellett egymást követik a beruházások a telephelyen az újabb és újabb környezeti eredményekért. Munkánk során életünk összefonódik Gyál többi polgáráéval, és igyekszünk kivenni részünket a helyi feladatok, gondok és kihívások megoldásából.

További információk a www.fcc-group.hu weboldalon.

 

adr-logo

A 2000-ben alapított ADR Logistics Kft. az első olyan szolgáltató a magyar piacon, amely a veszélyes és különösen érzékeny áruk tárolásához igazított logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek. Cégünk elmúlt évtizede a dinamikus fejlődés jegyében telt, úgy az árbevétel, mint a szolgáltatási minőség területén. Mára büszkén vallhatjuk magunkat a legfelkészültebb, piacvezető vállalatnak a veszélyes áruk logisztikájának piaci szegmensében.

Honlapunk címe:
www.adr-logistics.hu

agroplast-logo

Az AGROPLAST KFT 1969. óta foglalkozik üvegszál erősítésű poliészter termékek gyártásával. Tevékenységünket azóta is a gyáli telephelyünkön folytatjuk. Termékeinket kézi laminálási technológiával állítjuk elő. Ezzel a technológiával előállítható erősített műanyag termékek gyártását és a gyártáshoz szükséges gyártószerszámok kialakítását is vállaljuk.

Fő termékcsoportjaink:

  • Kerti és közösségi gyermek csúszdák /EU- MSZ szabvány szerint/
  • Tárolótartályok /víz-, mezőgazdasági- szennyvíz- járműfelépítményre szerelhető/
  • Ipari mosogató kádak
  • Haltartály, hőszigetelt haltartály, halkosár, halcsúszda, halkád, zugerballon, haletető ladik, horgászcsónak
  • Borjúnevelő házak, kifutók (AGROBOX)
  • Vályúk
  • Homoktároló láda szóróanyag tárolásra, ipari mosogató kádak
  • Légi akadály jelző gömb
  • Különféle ipari létesítmények ÜPE burkolatai

ISO 9001 és KIR 14001 minőség- és környezetirányítási rendszert működtetünk cégünknél 2000.évtől folyamatosan. Cégünket az ÉMI TÜV SÜD minőségellenőrző intézet ellenőrzi. Gyors, a megrendelő igényeihez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásainkkal 40 éves tapasztalattal várjuk régi vevőinket és új partnereink érdeklődését.

Elérhetőségeink:

Telephelyünk: 2360 Gyál, Kőrösi út 190.
Web: www.agroplast.hu
Telefon: 29/540-590; 29/540-596
cooper_logo

A CooperVision a The Cooper Companies, Inc. (NYSE:COO) része, a világ egyik vezető lágy kontaktlencse gyártója. A vállalat napi eldobható, kéthetes és havi kontaktlencsék teljes választékát gyártja fejlett alapanyagokból és kiváló optikai kialakítással A CooperVision erős hagyományokra támaszkodik a legproblémásabb látásgondok megoldásában, és szférikus, tórikus és multifokális lencsék teljes választékát kínálja. Az innovatív termékek és az illesztők támogatásának kombinációjával, a vállalat üdítő perspektívát hoz a piacra, valódi előnyöket teremtve az ügyfeleknek és a lencseviselőknek egyaránt.

Cím: 2360 Gyál, ProLogis Business Park, 3. ép.
Postacím: 2360 Gyál, ProLogis Business Park, 3. ép.
Telefon: 06/29-343-892

 

eisberg-logo

Az eisberg Schweiz AG alapítása 1976-ban történt Dänikon-ban. A Zürichhez közel fekvő székhelyről naponta szállítunk élelmiszer kereskedőkből és vendéglátó egységekből álló ügyfélkörünknek gyorsan félkész salátákat – egész Svájcban. A nyersanyagok széles választékából készülnek naponta a friss és ízletes salátakeverékeink. Ezen kívül találhatóak kínálatunkban szezonális különlegességek is, amelyek tökéletesen illeszkednek az évszakhoz.

Cím: 2360. Gyál, Kisfaludy u. 63.
Telefon: +36 29 344 030
Fax: +36 29 344 033
web: www.eisberg.hu
e-mail: hungary@eisberg.com
vizugy-logo

A Gyál és Vidéke Vízügyi Kft. 1993. óta működik, fő tevékenységi köreihez tartozik a víztermelés, vízkezelés és vízellátás, valamint a szennyvíz gyűjtése, kezelése.
Ellátási területe (ivóvíz): Gyál, Vecsés, Maglód, Üllő, Péteri.
Ellátási területe (szennyvíz): Gyál, Vecsés, Üllő.

Hibabejelentés-, valamint mérőállás diktálása: 06-29/340-010-es telefonszámon.

Cím: 2360. Gyál, Kőrösi út 190.
Telefon: 06-29/340-010
Fax: 06-29/341-518
web: www.gyaviv.hu
e-mail: gyaviv@monornet.hu
iron-mountain-logo

Az Iron Mountain Incorporated vezető szerepet tölt be az információ tárolás és kezelés területén. Köszönhetően az összesen kb. 5.9 millió négyzetméter alapterületű raktárkapacitásuknak, amely 32 ország 1000 raktárában található, gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket világszerte. Az iratkezelési, dokumentum-kezelési, valamint megsemmisítési szolgáltatásainknak köszönhetően segítünk ügyfeleinknek költségeink csökkentésében, a hatályos jogszabályoknak való megfelelésben, valamint abban, hogy a rendelkezésükre álló információt a lehető leghatékonyabban használják ki. Társaságunkat 1951-ben alapították, azóta több milliárdnyi letétet kezel, beleértve üzleti dokumentumokat, biztonsági mentéseket, elektronikus és orvosi adatokat.Cím: 2360 Gyál, Prologis Ipari Park
Telefon: +36 1 815 3623
Fax: +36 1 815 3692
web: www.ironmountain.hu
e-mail: hr@emea.ironmountain.com

kontaktprint-logo

Nyomdai vállalkozásunk, mely három magyar szakmai befektető tulajdonában van, 2013-ban 350 milliós forgalmat ért el. A B3, B2 és B1-es méretű Heidelberg color síkofszet, valamint nyomókapacitásunkat kiegészítő kötészeti gépeinken rövid határidőre és kiváló minőségű nyomtatványokat állítunk elő; a kisméretű szórólaptól könyveken át a B1-es plakátokig.
Referenciáink: AXA, Fundamenta, Magyar Posta Biztosító Zrt. Penny Market stb., de nyomtatványaink ausztriai exportra is készülnek.

Cím: 2360 Gyál, Bánki Donát köz 1.
Postacím: 2360 Gyál, Postafiók 51.
Telefon: 0629 340-624, ügyvezető: 0620-966-7838
Fax: 0629 342-752
web: www.kontaktprint.hu
e-mail: kontaktprint2@kontaktprint.hu és aba.bela@icloud.hu

 

prologis-logo

A Prologis Inc. vezető ipari ingatlantulajdonos, -üzemeltető, és -fejlesztő, amely az amerikai, európai és ázsiai globális piacokra fókuszál. A 2011. december 31-i adatok szerint a Prologis huszonkét országban, konszolidált alapon, vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül, összesen körülbelül 55,7 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol teljesen vagy részben. A vállalat több mint 4 500 ügyfelének, gyártóknak, kiskereskedőknek, szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak és egyéb vállalkozásoknak ad bérbe modern disztribúciós területet.

Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Telefon: +36 1 577 77 00
Fax: +36 1 577 77 01
web: www.prologiscee.com
e-mail: info-hu@prologis.com
GYÁL 2018 Legfrissebb