Top

Választás 2018 – tájékoztató

Választás 2018 – tájékoztató

VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Amint az ismeretes, 2018. április 8. napján országgyűlési képviselő választás lesz.
A Gyáli Mi Újság legutóbbi számában már részletes tájékoztatást adtunk a választást megelőző teendőkről, így most a szavazás napján aktuális tudnivalókra hívjuk fel szíves figyelmüket.
Az a magyar állampolgár, aki városunkban bejelentett állandó lakcímmel rendelkezik, február közepéig már megkapta a Nemzeti Választási Irodától a választási értesítőt, melyen minden lényeges tudnivaló szerepel. Ezen értesítő tartalmazza azt a címet (a szavazókör címét), ahol a választópolgár a szavazás napján 6.00 óra és 19.00 óra között szavazata leadására jogosult, valamint a szavazás feltételeként azon okmányok listáját, amelyek személyazonossága igazolására alkalmasak.
Kérjük, szíveskedjenek figyelni okmányaik érvényességére! Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy érvényes okmányok bemutatása nélkül a választójog gyakorlására nincs lehetőség!
Amennyiben valamely címre az értesítő még nem érkezett meg, illetőleg annak elvesztése esetén kérem, szíveskedjenek a Helyi Választási Irodához fordulni annak érdekében, hogy munkatársaink pótlólag megtudják Önöknek küldeni.

Amennyiben a választással kapcsolatban kérdés merül fel, a Gyáli Polgármesteri Hivatal munkatársai készséggel állnak rendelkezésre. Ha kizárólag a kérelem formanyomtatványra van szüksége, azt letöltheti a www.valasztas.hu honlapon, ill. beszerezheti személyesen a Polgármesteri Hivatal Portaszolgálatán, míg az értesítő elvesztése esetén, valamint a szavazóköri névjegyzékhez kapcsolódó kérelmek benyújtásával kapcsolatban ügyfélfogadási időben keressék Wolf Dániel igazgatási ügyintézőt (tel.: 06-29/544-124).

Ügyfélfogadási idő:

hétfő 12.30-15.30
szerda 12.30-17.45
péntek 8.00-12.00

Helyi Választási

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb