Top

Meghosszabbított jelentkezési határidő! Idén is kiírták a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatot

Meghosszabbított jelentkezési határidő! Idén is kiírták a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatot

Meghosszabbodott jelentkezési határidővel, november 13-ig lehet pályázni az idei tanév Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatra, melyet az önkormányzat a szaktárcával közösen hirdetett meg. A pályázat célja a hátrányos helyzetű hallgatók tanulmányainak támogatása.

A pályázati benyújtásának határideje:  2018. november 13.

A pályázat benyújtásának módja és helye

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva az önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázatot papíralapon (nyomtatott formában), Gyáli Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti Csoportjánál kell benyújtani.
Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114.  I. em. 121. Ügyfélfolgadási idő: H: 12:30-15:30, Sz:12:30-17:45, P: 8:00-12:00

További információ a www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica) honlapon megtalálható, illetve a pályázati kiírás ide kattintva érhető el.

 

 

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb