Top

A hulladékszállítás szabályai is visszatérnek a régi kerékvágásba

A hulladékszállítás szabályai is visszatérnek a régi kerékvágásba

A járványidőszak sok szigorú szabály betartására kötelezett minket, de például a hulladékgyűjtés szabályai ez időre bizony lazultak, így téve lehetővé, könnyítve meg a lakosság és a hulladékszállító cég közötti együttműködést. Azonban ahogy az élet fokozatosan visszaáll a régi kerékvágásba, ahogy a megszokott szolgáltatásokat mindenki örömére újraindította az FCC Magyarország Kft., helyreállt a munkamenet, az ideiglenesen felfüggesztett szabályok is újra érvényesek lesznek lassan.

Még van bő két hét az átállásra, hogy mindenki beszerezze a szükséges zsákokat, mert 2020.07.06. hétfőtől a ZÖLDHULLADÉKOT csak szabványos, emblémás ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKBÓL hozhatják el az FCC munkatársai,

ahogy a kukába már nem férő TÖBBLET KOMMUNÁLIS hulladékot is csak szabványos, emblémás TÖBBLETHULLADÉKOS ZSÁKBÓL szállítják el.

ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKOKAT, így a zsákosztási napokon túl 2020.06.22-től az FCC ügyfélszolgálatán lehet átvenni, vagy a zsákokat forgalmazó üzletekben lehet vásárolni, amelyek betűrendben:

  • Csillag ABC:Gyál, Bacsó Béla u. 53. Nyitva: H-Sz: 06.00-20.00, V: 07.00-20.00
  • Élelmiszerbolt:Gyál, Kőrösi út 84-86. (a Kőrösi Udvar mellett, az edzőterem alatt) Nyitva: H-V:0-24
  • Gazdák Boltja:Gyál, Vecsési út 59. (a Vecsési úti gyógyszertárral szemben) Nyitva: H-P: 07.00-17.00, SZ: 07.00-13.00, V: ZÁRVA
    A zsákok fogyasztói ára bruttó 84 Ft.

KOMMUNÁLIS TÖBBLETHULLADÉKOS zsákot az FCC ügyfélszolgálatán lehet átvenni és a negyedéves számlára kerül majd rá ez a tétel, azzal együtt kell fizetni.

Az FCC kollégái a zsákokkal kapcsolatos kérdésekben is rendelkezésükre állnak az ügyfélszolgálatokon:

  • hétfő 8-20 óráig FCC Magyarország Kft. székhelye (Gyál, Kőrösi út 53.)
  • kedd 9-11 óráig Arany János Közösségi Ház (Gyál, Kőrösi út 118-120.)

Az FCC Magyarország Kft. most is, mint mindig, köszöni a lakosság együttműködését, szabálykövetését.

Kérjük, adják tovább az információt, hogy szomszédaik, gyáli ismerőseik is jól informáltak lehessenek, és így megelőzzük, hogy hulladék maradjon az utcán egy esetleges szabálytalan kihelyezés miatt.

 

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb