Top

A tájékoztatás közérdek – 2020 kommunikációs eredményei

A tájékoztatás közérdek – 2020 kommunikációs eredményei

Gyál város Önkormányzat annak érdekében, hogy a lakosság naprakész tájékoztatást kapjon a várost érintő beruházásokról, fejlesztésekről, legfontosabb hírekről, eseményekről, online és nyomtatott formában is folyamatos tartalmakat tesz közzé.

A gyáli polgárok naprakész tájékoztatása közérdek, az önkormányzat kommunikációs csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a várost érintő hírek a lehető leggyorsabban jussanak el az itt élőkhöz, amelyek közvetlenül hatással vannak a mindennapjaikra.

Pápai Mihály polgármester több alkalommal említette, hogy a helyi identitástudat egyik legfőbb ismérve környezetünk, lakóhelyünk eseményeinek folyamatos követése, az aktivitás és a részvétel.

A közel 15 éves Gyáli Mi Újság 8 500 példányban készül, mely minden háztartás postaládájába havi rendszerességgel bekerül. A lap a helyi közéleti- kulturális-, sport- és szórakoztató eseményekről tájékoztatja a lakosságot.

Az önkormányzat Facebook, valamint Instagram oldalán cikkek, posztok, videók és napi történetek formájában tájékoztatjuk a lehető leggyorsabban a követőinket.

2020. kommunikációs eredményei

Úgy gondoljuk, hogy 2020-ban a járványügyi intézkedések ellenére mindent megtettünk, annak érdekében, hogy Gyál város lakossága és életének követői hiteles forrásból, a legtöbb online és offline felületen tájékozódhasson a városi és várost érintő hírekről.

2021-ben is kövessenek bennünket!

Polgármesteri Kabinet

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb