Top

2021/22 tanév szünidei gyermekétkeztetésről (a jelentkezési határidő lejárt)

2021/22 tanév szünidei gyermekétkeztetésről (a jelentkezési határidő lejárt)

Gyál Város Önkormányzata a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az idei évben is biztosítja a déli meleg főétkezést a nyári szünidő idejére.

A 2020/2021. tanévi nyári szünet 2021. június 16-ától 2021. augusztus 31-éig tart. Ezen időtartamra, azaz a nyári szünet mind az 54 munkanapjára, vagy a szüneten belül egyes munkanapokra kérhető az ellátás (kivéve 2021. augusztus 20-i ünnepnap).

Az étkeztetésre jogosult azon 5 hónapos és 18 év közötti, gyáli bejelentett lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező gyermek, akinek hátrányos helyzete, vagy halmozottan hátrányos helyzete a szünidei gyermekétkeztetés megkezdését megelőző harmincadik napon fennállt.

A jogosultak részére a Gyáli Polgármesteri Hivatal személyre szóló tájékoztató levelek kiküldéséről is gondoskodott.

A nyári szünidei étkezés igénybevételéhez a „nyári ingyenes szünidei gyermekétkeztetés” elnevezésű nyilatkozat gyermekenkénti kitöltése és benyújtása szükséges.

A nyomtatvány letölthető az alábbi linkről.

A kérelem benyújtásának módja, határideje:

  • június 4-ig, elektronikusan a varga.patricia@gyal.hu e-mail címre, vagy
  • június 4-ig személyesen a Gyáli Polgármesteri Hivatal portáján, vagy
  • június 2-ig postai feladással a Gyáli Polgármesteri Hivatal, 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114. címre.

Kérjük, hogy a koronavírus okozta járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel, amennyiben lehetőségük van rá, részesítsék előnyben az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

További felvilágosítás kérhető: Varga Patrícia ügyintézőtől a 29/544-138-as telefonszámon, vagy e-mailben a varga.patricia@gyal.hu címen.

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb