Top

Partnerklubi megállapodást kötött a Gyáli BKSE és a Budapest Honvéd FC

Partnerklubi megállapodást kötött a Gyáli BKSE és a Budapest Honvéd FC

2021. június 2-án partnerklubi megállapodás született a Gyáli BKSE labdarúgó szakosztálya és a Budapest Honvéd FC között. A megállapodást Vatai Attila a Budapest Honvéd MFA Régió vezetője és Tomori Győző a Gyáli BKSE elnöke írták alá a Gyáli Sportcsarnokban.

A szerződés értelmében, a két klub a jövőben segíti egymást sportszakmailag, a tehetségek gondozásában és szinte minden értelemben.

Kertész Mátyást a Gyáli BKSE labdarúgó szakosztály vezetőjét kérdeztük, milyen előnyökkel jár a most született megállapodás:

Nagy előrelépés ez a gyáli labdarúgó utánpótlásnak, de akár a felnőtt csapatnak is, ugyanis ma Magyarországon az egyik legjobb utánpótlásképzés a Honvédnál van. A megállapodással lehetőségünk nyílik betekintést nyerni az akadémián folyó munkába, találkozni, beszélni, tanácsot kérni a Honvéd korosztályos edzőitől, vezetőitől. Szakmai iránymutatást kérni olyan kérdésekben, miben fejlődhetnénk és főleg hogyan. A tehetséges játékosokat tudjuk felfelé áramoltatni, esetleg jobban motiválni. A gyerekeknek lehetőségük lesz a Honvéd NB1-es csapatának mérkőzéseire kilátogatni, nézőként, de akár labdaszedőként is! Lehetőségünk lesz a Honvéd korosztályos csapataival megmérkőzni.

Az eseményen részt vett továbbá Pápai Mihály polgármester, Nagy József Elek alpolgármester, valamint Vinnai Tibor az Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke.

_MG_8900

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb