Top

Átadták az „Év köztisztviselője” címet

Átadták az „Év köztisztviselője” címet

Idén először volt rá lehetőség, hogy a Gyáli Polgármesteri Hivatal dolgozói apparátusi értekezlet keretében találkozzanak egymással. Megragadva a lehetőséget, kiosztásra kerültek azok az elismerések, amelyeket már több éve hagyományosan azok a hivatali dolgozók vehetnek át a polgármestertől, akik 10, 15, 20, 25, vagy 30 éve teljesítenek szolgálatot az intézményben.

Pápai Mihály polgármester elmondta, hogy a mai világban, amikor az emberek többsége gyakran váltogatja a munkahelyét, rendkívül ritka, hogy valaki akár több tízéven át egy munkahelyen dolgozik, az pedig, hogy a Gyáli Polgármesteri Hivatalban ilyen sokan hűek a munkahelyükhöz, egy nagyon pozitív visszajelzés az intézmény felé, hiszen azt jelenti, hogy az itt dolgozók örömmel dolgoznak itt, mert megbecsülik őket.

Az eseményen a polgármester külön köszöntötte Rozgonyi Erik címzetes főjegyzőt, hiszen idén ő is 10 éve végzi szolgálatát a hivatal vezetőjeként, munkájával pedig nem csak a polgármester elégedett, de kollégái is szívükbe zárták ez idő alatt, emberséges és segítőkész természete miatt.

10 éves munkaviszonyának elismeréséül törzsgárda kitüntetésben részesült:

  • Szentai Zsuzsanna
  • Rozgonyi Erik

15 éves munkaviszonyának elismeréséül törzsgárda kitüntetésben részesült:

  • Bedzsó Piroska

20 éves munkaviszonyának elismeréséül törzsgárda kitüntetésben részesült:

  • Diera Éva
  • Szabó Józsefné
  • Lovasné Papp Mónika

30 éves munkaviszonyának elismeréséül törzsgárda kitüntetésben részesült:

  • Lászlóné Orosz Krisztina
  • Liberné Dandé Erzsébet

 

A hivatal apparátusa nevében Rozgonyi Erik adott át egy dísztárgyat Pápai Mihálynak, amellyel „Polgármesterré választásának 10. évfordulójára, az ezen időszak alatt fáradhatatlan lelkesedéssel végzett városvezetői munkájáért, a város polgárai, valamint a Hivatal dolgozói érdekében tett erőfeszítéseiért” mondott köszönetet a hivatal dolgozói nevében is.

 

Az eseményen került sor az „Év köztisztviselője” cím adományozására is. A Gyáli Polgármesteri Hivatalban minden évben jutalmazzák a kiemelkedő munkát végző, hosszú ideje a városban, a városért dolgozó köztisztviselőket. Idén a megtisztelő címet Bedzsó Piroska érdemelte ki, aki 2006 óta a hivatal munkatársa. Az elismerést Pápai Mihálytól és Rozgonyi Eriktől vehette át.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb