Top

Személyes ügyfélszolgálatot biztosít az NHKV Zrt. a gyáli postán

Személyes ügyfélszolgálatot biztosít az NHKV Zrt. a gyáli postán

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) 2021. májusától jelentősen bővítette a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatban elérhető ügyfélszolgálati irodák körét, így a lakosság számára közvetlenül elérhető ügyfélpontot nyitott Gyálon is.

Az NHKV Zrt. a Díjbeszedő Holding Zrt.-vel, a Magyar Posta Zrt.-vel, valamint az MVM Ügyfélkapcsolati Kft.-vel közösen végzi az egyes ügyfélszolgálati, számlázási, valamint a díjhátralékok beszedésével kapcsolatos feladatokat. A személyesen elérhető ügyfélpontokat az NHKV Zrt.-vel közösen a Magyar Posta Zrt. és az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. biztosítja az ügyfeleknek összesen 178 településen.

Az új ügyfélpontokon az NHKV Zrt. megbízásából elsősorban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlázással, pénzügyi rendezéssel és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére van mód. Természetesen a hulladékszállítással (például többlethulladék elszállítása, eseti lomtalanítás, edényzet cseréje mozgatása stb.), az adatváltozással (szerződéskötéssel, -módosítással, -megszüntetéssel), illetve az egyéb technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati ügyintézés a megszokott módon, a közszolgáltatón keresztül továbbra is biztosított.

A gyáli ügyfélszolgálat címe és nyitvatartása munkanapokon:
Gyál posta, Ady Endre utca 1-3.
Hétfő: 12:00-18:00
Szerda: 08:00-14:00

Fontos: csak az NHKV személyes elérhetősége bővült, a feladatok megosztása az NHKV és a helyi szolgáltatók ügyfélszolgálata között nem változik.

 

NHKV Nonprofit Zrt.
Ügyfélszolgálati pont
GyTH megbízásában dolgozó
FCC ügyfélszolgálata
helyszín, időpont: POSTAHIVATAL
hétfő 12:00-18:00, szerda 8:00-14:00
FCC telephely, hétfő 8:00-20:00
Arany János Művelődési Ház, kedd 9:00-11:00
intézhető ügyek: SZÁMLÁZÁS, SZÁMLAFIZETÉS, DÍJHÁTRALÉK BEHAJTÁSÁVAL KAPCSOLATOS ÜGYEK SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS ÜGYEK, LOMTALANÍTÁS, ADATVÁLTOZÁSSAL, SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA VAGY MEGSZÜNTETÉSE, ZSÁKOK TÖBBLET KOMMUNÁLIS HULLADÉKHOZ, ZÖLDHULLADÉKHOZ

 

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb