Top

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

Megdöbbenve értesültünk róla, hogy a gyáli lakosság körében olyan szóbeszéd terjed, hogy a TEK magas rangú tisztviselőket, dolgozókat vitt el a Gyáli Polgármesteri Hivatalból (a továbbiakban: Hivatal).
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben valóban terjed ilyen híresztelés, sejtetés a városban, az minden alapot nélkülöz, azt Gyál Város Önkormányzata, és a Gyáli Polgármesteri Hivatal vezetősége – a munkatársak nevében is – a leghatározottabban visszautasítja.
A közelmúltban sajtóhírekben megjelent, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el a Pest Megyei Kormányhivatal vezető beosztású tisztviselői ellen. Ez a folyamatban lévő ügy a Gyáli Polgármesteri Hivatalt, és annak munkatársait semmilyen formában nem érinti.
A Hivatal munkatársai a koronavírus-járvány okozta nehezített körülmények között is lelkiismeretesen, felelősségteljesen végzik munkájukat; folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Hivatal pozitív megítélését fenntartsuk, ha lehet tovább erősítsük.

Gyál, 2021. augusztus 5.

Pápai Mihály Rozgonyi Erik
polgármester címzetes főjegyző

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb