Top

Idén is a képviselők vitték házhoz a karácsonyi csomagokat

Idén is a képviselők vitték házhoz a karácsonyi csomagokat

A képviselő-testület döntése alapján az előző évekhez hasonlóan, idén is minden gyáli szépkorúnak karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedett az önkormányzat. A csomag – melyben szaloncukor, teasütemény, bor, tea, kávé, diabetikus szörp, virágméz, aszalt szilva és sós teasütemény is helyet kapott – alanyi jogon jár minden gyáli szépkorúnak, amelyeket az önkormányzati képviselők kézbesítenek minden decemberben.

Ez alkalommal Bácsi Péter önkormányzati képviselőt kísértük el az ajándékcsomagok kézbesítésére. A látogatás a vírushelyzetre való tekintettel maszkban és a biztonságos távolság megtartása mellett zajlott.

„Az idős emberek tapasztalatukkal, tudásukkal, a város múltjának tanúiként, olyan értéket képviselnek, amelyek méltán teszik őket minden közösség megbecsült tagjaivá” – vallja Pápai Mihály polgármester.

Gyál Város Önkormányzata a Gyáli Szépkorú Program keretein belül a 90. életévét betöltött, gyáli állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező időseket december hónapban legfeljebb 8.000 forint értékű csomaggal támogatja – szól a rendelet, amelyet a képviselő-testület szavazott meg.

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk a város valamennyi szépkorú lakójának!

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb