Top

Ideiglenes forgalmi rend változás a Városközpontban!

Ideiglenes forgalmi rend változás a Városközpontban!

A Pünkösdi Utcazenei Fesztivál miatt területlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kerül sor a városközpontban 2022. június 1-6. között.

Június 1-től lezárásra kerülnek a Kőrösi út szervizútján lévő parkolók a Károlyi Mihály és a Dobó Katica utcák közötti szakaszon.

Június 2. (csütörtök) 8.00 óra és 2022. június 6. (hétfő) 8.00 óra között a Kőrösi út szervizútja – Károlyi Mihály utca, valamint a Dobó Katica utca közötti útszakaszokon le lesz zárva a forgalom elől (piros színnel jelölve). A Károlyi Mihály utca forgalma kétirányú marad, de a szervizút irányába zsákutcává válik.

Június 2. (csütörtök) 20.00 órától június 6. (hétfő) 8.00 óráig a Dobó Katica utcában (a közösségi ház mellett) kialakított parkoló le lesz zárva.

Június 3. (péntek) 12.00 órától június 6. (hétfő) 8.00 óráig a Kőrösi út szervizútja a Dobó Katica utcától a József Attila utcáig lezárásra kerül, továbbá a Somogyi Béla utca és Dobó Katica utca is a szervizúttól számított 50 méteres szakaszon forgalomtól elzárt terület lesz (lila színnel jelölve). Ez idő alatt a Somogyi Béla és a Dobó Katica utcák zsákutcává válnak, forgalmuk kétirányú lesz, de behajtani csak célforgalomnak engedélyezett.

 

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb