Top

VÁROSI EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

Intézményvezető: Dr. Szécsényi-Nagy Balázs

Cím: József Attila utca 1.

Telefon: 29/540-880

Fax: 540-881

E-mail: eukozpont@digikabel.hu

Honlap: www.eukozpontgyal.hu

 

egeszsegugyi-kpAz Orvosi Rendelő önálló intézményként 1999. január 1. óta működik Városi Egészségügyi Központ néven. Az épület 2014-ben kívül-belül megújult. Hőszigetelés készült, nyílászáró csere történt, az elektromos hálózatot, burkolatot, a tetőt, s fontos új elemként mozgáskorlátozott lift beszerelésére is sor került. Az épület kétszintes, az emeleti részen helyezkednek el a szakrendelők, a laboratórium, a gazdasági iroda és a raktárhelyiség. A földszinten a házi felnőtt és a házi gyermekorvosi, valamint a fogorvosi rendelők vannak. Itt helyezkedik el a központi orvosi ügyelet és az egészséges gyermek és csecsemő tanácsadás is.

 

A főépülettől különálló épületben, a Kőrösi út 136. szám alatt található a védőnői szolgálat és a terhes tanácsadás. Védőnői szolgálatunk hét körzetben látja el a gyáli kismamákat és gyermekeiket, valamint két iskola egészségügyi védőnő is közreműködik a nevelési és oktatási intézményekbe járó gyermekek ellátásában.

 

Az alapellátást nyolc vállalkozó felnőtt háziorvos, négy vállalkozó gyermek háziorvos és négy vállalkozó fogorvos végzi. A rendelés helye és időpontja az intézményben elhelyezett táblákon, az ajtókon, valamint a honlapunkon is olvasható. Az Intézmény keretein belül működik a Dél-Pesti Jáhn Ferenc Kórház kihelyezett szakrendelése, melynek feltételeit a Gyáli Önkormányzat és a Kórház közti szerződés szabályozza.
A sürgősségi ügyeleti ellátást közbeszerzés keretében kiválasztott International Ambulance Service Kft. látja el napi 24 órában.

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb