Top

Befektetési lehetőségek

Kijelölt gazdasági övezetek

Gyál Város Önkormányzatának Településrendezési Tervének és Helyi Építési Szabályzatának előírásai alapján területigényes beruházások megvalósítására három helyszín is alkalmas lehet:

  • Bartók Béla utca mellett tervezett kisvállalkozói övezet
  • Gyál keleti iparfejlesztési területe

 

KSH Régiós prognózisa:

http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/megy/162/index.html

Befektetőknek ajánljuk

Gyál a fővárosi agglomerációban, Budapest délnyugati határában helyezkedik el, az M5, M0-ás autópályák kereszteződésében, a főváros repülőterének közvetlen közelében. A ma 26 ezer lakosú település 1997-ben kapott városi rangot. A város 2013 óta járási igazgatási központtá vált. Ma a kistérség oktatási, kulturális, egészségügyi, közigazgatási központjaként említhetjük.

A város nívós iskolarendszere, át- és továbbképzési lehetőségei, de különösen az elegendő számban rendelkezésre álló szakmai – szellemi erőforrások, a jól képzett munkaerő állomány különös előnyt jelentenek.

A város közelében megteremthetőek az új tulajdonosok és a delegált vezetők számára az igényes lakhatási feltételek. Igen jók a bevásárlási lehetőségek, az egészségügyi ellátottság. A helyi lehetőségeken túl Budapest közelsége kulturális, és széles választékot nyújtó felsőoktatási lehetőségeket kínál.

A befektetési lehetőségekről keresse a Polgármesteri Titkárságot a 06-29/540- 932-es telefonszámon.

Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb