Top

Nagyobb cégek a városban

Az FCC cégcsoport a legnagyobb privát hulladékkezelők egyike több európai országban és Magyarországon is. A vállalatcsoport hazai érdekeltségeinek irányítása a gyáli központi telephelyről történik. Cégünk mindig nagy figyelmet fordított a környezet védelmére – közvetlenül hulladékgazdálkodási tevékenysége során és a tevékenységéhez kapcsolódó területeken közvetetten is: minden egyes tevékenységünk során a jogszabályi előírásokat szem előtt tartva környezetvédelmileg és gazdaságilag is optimális megoldásokra törekszünk.

Cégünk, az FCC Magyarország Kft., korábbi nevén .A.S.A. 1999 óta “gyáli lakos”, és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás, szolgáltatás elvégzése mellett egymást követik a beruházások a telephelyen az újabb és újabb környezeti eredményekért. Munkánk során életünk összefonódik Gyál többi polgáráéval, és igyekszünk kivenni részünket a helyi feladatok, gondok és kihívások megoldásából.

További információk a www.fcc-group.hu weboldalon.

 

adr-logo

A 2000-ben alapított ADR Logistics Kft. az első olyan szolgáltató a magyar piacon, amely a veszélyes és különösen érzékeny áruk tárolásához igazított logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek. Cégünk elmúlt évtizede a dinamikus fejlődés jegyében telt, úgy az árbevétel, mint a szolgáltatási minőség területén. Mára büszkén vallhatjuk magunkat a legfelkészültebb, piacvezető vállalatnak a veszélyes áruk logisztikájának piaci szegmensében.

Honlapunk címe:
www.adr-logistics.hu

agroplast-logo

Az AGROPLAST KFT 1969. óta foglalkozik üvegszál erősítésű poliészter termékek gyártásával. Tevékenységünket azóta is a gyáli telephelyünkön folytatjuk. Termékeinket kézi laminálási technológiával állítjuk elő. Ezzel a technológiával előállítható erősített műanyag termékek gyártását és a gyártáshoz szükséges gyártószerszámok kialakítását is vállaljuk.

Fő termékcsoportjaink:

  • Kerti és közösségi gyermek csúszdák /EU- MSZ szabvány szerint/
  • Tárolótartályok /víz-, mezőgazdasági- szennyvíz- járműfelépítményre szerelhető/
  • Ipari mosogató kádak
  • Haltartály, hőszigetelt haltartály, halkosár, halcsúszda, halkád, zugerballon, haletető ladik, horgászcsónak
  • Borjúnevelő házak, kifutók (AGROBOX)
  • Vályúk
  • Homoktároló láda szóróanyag tárolásra, ipari mosogató kádak
  • Légi akadály jelző gömb
  • Különféle ipari létesítmények ÜPE burkolatai

ISO 9001 és KIR 14001 minőség- és környezetirányítási rendszert működtetünk cégünknél 2000.évtől folyamatosan. Cégünket az ÉMI TÜV SÜD minőségellenőrző intézet ellenőrzi. Gyors, a megrendelő igényeihez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásainkkal 40 éves tapasztalattal várjuk régi vevőinket és új partnereink érdeklődését.

Elérhetőségeink:

Telephelyünk: 2360 Gyál, Kőrösi út 190.
Web: www.agroplast.hu
Telefon: 29/540-590; 29/540-596
cooper_logo

A CooperVision a The Cooper Companies, Inc. (NYSE:COO) része, a világ egyik vezető lágy kontaktlencse gyártója. A vállalat napi eldobható, kéthetes és havi kontaktlencsék teljes választékát gyártja fejlett alapanyagokból és kiváló optikai kialakítással A CooperVision erős hagyományokra támaszkodik a legproblémásabb látásgondok megoldásában, és szférikus, tórikus és multifokális lencsék teljes választékát kínálja. Az innovatív termékek és az illesztők támogatásának kombinációjával, a vállalat üdítő perspektívát hoz a piacra, valódi előnyöket teremtve az ügyfeleknek és a lencseviselőknek egyaránt.

Cím: 2360 Gyál, ProLogis Business Park, 3. ép.
Postacím: 2360 Gyál, ProLogis Business Park, 3. ép.
Telefon: 06/29-343-892

 

eisberg-logo

Az eisberg Schweiz AG alapítása 1976-ban történt Dänikon-ban. A Zürichhez közel fekvő székhelyről naponta szállítunk élelmiszer kereskedőkből és vendéglátó egységekből álló ügyfélkörünknek gyorsan félkész salátákat – egész Svájcban. A nyersanyagok széles választékából készülnek naponta a friss és ízletes salátakeverékeink. Ezen kívül találhatóak kínálatunkban szezonális különlegességek is, amelyek tökéletesen illeszkednek az évszakhoz.

Cím: 2360. Gyál, Kisfaludy u. 63.
Telefon: +36 29 344 030
Fax: +36 29 344 033
web: www.eisberg.hu
e-mail: hungary@eisberg.com
vizugy-logo

A Gyál és Vidéke Vízügyi Kft. 1993. óta működik, fő tevékenységi köreihez tartozik a víztermelés, vízkezelés és vízellátás, valamint a szennyvíz gyűjtése, kezelése.
Ellátási területe (ivóvíz): Gyál, Vecsés, Maglód, Üllő, Péteri.
Ellátási területe (szennyvíz): Gyál, Vecsés, Üllő.

Hibabejelentés-, valamint mérőállás diktálása: 06-29/340-010-es telefonszámon.

Cím: 2360. Gyál, Kőrösi út 190.
Telefon: 06-29/340-010
Fax: 06-29/341-518
web: www.gyaviv.hu
e-mail: gyaviv@monornet.hu
8500-63-logo

A játékvásárlás bizalom kérdése. Ezért állítja a Dohány Kft. játékait mindig magas minőségi, biztonsági és formai követelmények elé. Termékek megfelelnek az európai EN 71 normának, egytől-egyig bevizsgáltak és viselik a CE jelzést az EAN kóddal. Az alapanyagokat és színeket a legnagyobb gondossággal választják ki. A gyártáshoz speciális gépek állnak rendelkezésre, valamint egy ellenőrzési rendszer ,ami a jó minőséget biztosítja. A játékoknak elsősorban örömet kell okozniuk – hosszú távon. Egy jó játék a gyerekek fantáziájának és kreativitásának sok lehetőséget hagy. A legjobb ötletek és kedvezményezésének maguktól a gyerekektől származnak  és ezeket igyekeznek tapasztalataikkal megvalósítani. A játékok nagy része oktató és készségfejlesztő is egyben. Vállalkozás 1989-ben indult, mára ipariparkban, 18000 m2-nyi területen helyezkedik el. Legnagyobb előnyük, hogy vevőiknek rugalmas és biztonságos gyártást tudnak biztosítani. A cég Anglia, Franciaország, Németország, Ausztria, Lengyelország,  Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Izrael, Románia, Ukrajna, Oroszország területéről is kap megrendeléseket. Exporton kívül Magyarország multinacionális áruházaiban és játék kis- és nagykereskedésekben is megtalálhatók.

Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 51.
Telefon: +36 29 346-700
web: http://www.dohanytoys.hu/
e-mail: dohanytoys@dohanytoys.hu

kontaktprint-logo

Nyomdai vállalkozásunk, mely három magyar szakmai befektető tulajdonában van, 2013-ban 350 milliós forgalmat ért el. A B3, B2 és B1-es méretű Heidelberg color síkofszet, valamint nyomókapacitásunkat kiegészítő kötészeti gépeinken rövid határidőre és kiváló minőségű nyomtatványokat állítunk elő; a kisméretű szórólaptól könyveken át a B1-es plakátokig.
Referenciáink: AXA, Fundamenta, Magyar Posta Biztosító Zrt. Penny Market stb., de nyomtatványaink ausztriai exportra is készülnek.

Cím: 2360 Gyál, Bánki Donát köz 1.
Postacím: 2360 Gyál, Postafiók 51.
Telefon: 0629 340-624, ügyvezető: 0620-966-7838
Fax: 0629 342-752
web: www.kontaktprint.hu
e-mail: kontaktprint2@kontaktprint.hu és aba.bela@icloud.hu

 

prologis-logo

A Prologis Inc. vezető ipari ingatlantulajdonos, -üzemeltető, és -fejlesztő, amely az amerikai, európai és ázsiai globális piacokra fókuszál. A 2011. december 31-i adatok szerint a Prologis huszonkét országban, konszolidált alapon, vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül, összesen körülbelül 55,7 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol teljesen vagy részben. A vállalat több mint 4 500 ügyfelének, gyártóknak, kiskereskedőknek, szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak és egyéb vállalkozásoknak ad bérbe modern disztribúciós területet.

Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Telefon: +36 1 577 77 00
Fax: +36 1 577 77 01
web: www.prologiscee.com
e-mail: info-hu@prologis.com
Széchenyi 2020
GYÁL 2022 Legfrissebb